Forskelligt rod med stort og småt...

onsdag den 30. marts 2011

twin baby boys have a conversation - part 2


Findes der noget bedre end at tale med en der forstår hvad man ævler om?

torsdag den 24. marts 2011

Med nål og tråd.... og sans for de mindste detaljer




Nike Schroeder fra Berlin har beundringsværdigt styr på alt det der med nål og tråd. Og tegne ka' hun også! Se mere her.

onsdag den 23. marts 2011

søndag den 20. marts 2011

lørdag den 19. marts 2011

Jeg kan ikke køre bil, ... men HVIS jeg ku'...

... så sku' det da være i denne her!
Ærtebilen - Pea car - designet af scenografen Martha Everett - taler til mig.... og det sker ellers aldrig, at biler siger mig... nogetsomhelst! Men jeg synes ligefrem jeg kan mærke fornemmelsen af at "prutte" sig sindigt henad gaden i denne her. Sådan lidt pas-på-mig-i-trafikken- for-jeg-er-lille-og-grøn-og-irriterende-og-lidt-skør-agtigt!

torsdag den 10. marts 2011

Cleo Mussis mosaikker

Hvis man nu f.eks. var et meget disciplineret ordensmenneske kunne man måske overveje at kaste sig selv (inkl. hjem og sagesløse omgivelser) udi kunsten at lave mosaikker...?!
Men man kan jo også vælge den lidt nemmere løsning og bare nøjes med at nyde kunstneren Cleo Mussis smukke værker. Det kan man gøre på hendes hjemmeside her. Du kan også læse et interview med kunstneren her, hvorfra billedet af Cleo er lånt.

onsdag den 9. marts 2011

Arkitektur på myre-niveau


Altså...., hvis små, sorte prikker med ben kan finde ud af at lave dét her...., hvorfor kan vi andre så ikke finde ud af at styre et bette velfærdssamfund med kuns ca. 5 millioner indbyggere på fornuftig vis?!

Fremtidsvisioner anno 1910

Disse postkort - lavet af en fransk illustrator ved navn Villemard i 1910 - giver et sjovt indblik i hvad et menneske dengang gjorde sig af tanker om fremtiden og dens teknologiske muligheder anno 2000.
Jeg er jo især vild med billedet af skolen, omdannet til en raffineret form for hjerneprogrammeringscentral. Men de flyvende politi- og brandmænd synes jeg også er helt vidunderlige. Se flere postkort her og læs evt. lidt mere her.

tirsdag den 8. marts 2011

Ud af hønsenet og drivtømmer

Bob Marley
Dame Edna
Salvador Dali
John Lennon
Ivan Lovatt med skulpturen "Ordinary"
Ikke at det er noget at prale med..., men forleden sku' jeg klippe et stykke hønsenet på 10 x 10 cm til brug i en billedkunsttime..., og lignede bagefter en der havde været i slagsmål med en kurvfuld killinger med skarpe klør.
Hvordan kunstneren Ivan Lovatt bærer sig ad med at lave disse hønsenets-skulpturer... er mig derfor lidt af en gåde. Men flotte er de!... Og noget med drivtømmer ka' han så også... ovenikøbet.
Se meget mere her.

mandag den 7. marts 2011

Kugler af mad

Disse spektakulære kugler af mad og grej er fremstillet af Nir Adar, kok/madstylist og kunstner fra New York.

søndag den 6. marts 2011

En mand og hans hjuldamper.... og dukker!


Ja... JEG ved virkelig ikke hvad man ka' sige om denne video?!... Nogen bud??

Miniature-mirakler


Sådan her ser mit bidrag til marts-udfordringen "Små mirakler" ud. Bidraget indeholder billeder og links til kunstnere, som allesammen på forskellig vis dyrker miniature-formatet - se mit indlæg på Delebarnet.

Glas og cement






Norsk-amerikanske Brit Hammer laver den smukkeste kunst jeg længe har set ud af glas og cement. Se flere eksempler på hendes hjemmeside her.

lørdag den 5. marts 2011

Logo-babyer





Hvornår - hvor tidligt - går vi egentlig fra at være uskyldige små væsener til omvandrende reklamesøjler?! Kunstneren Dietrich Wegner vækker det interessante spørgsmål med sine børnefotografier og silikoneskulpturer i serien Cumulous brand. Følg linket, hvis du vil se flere.

tirsdag den 1. marts 2011

Den komplet logiske sammenhæng imellem ødegårdsferier og kontorartikler

Foto lånt her.
Stort set alle min barndoms ferier er tilbragt i smuk - men, set med barneøjet, noget stillestående -smålandsk ødegårdsidyl.... (Læs = skov... myg... vandreture... mere skov... stilhed... minus fjernsyn... afsindigt meget mere skov... gammeldags lokum... blåbær og skovjordbær... minus afløb og rindende vand... og, nå ja... skov!) Er dog heldigvis ikke mere "traumatiseret" heraf end at jeg i dag kan blive fuldkommen varm indeni bare af at høre noget svensk, som efter min mening muligvis er verdens smukkeste sprog.

Og alt det har vel i øvrigt ikke påfaldende meget at gøre med nedenstående billeder? ... vil den opmærksomme læser måske nu sidde og tænke. Men... jo jo!
Fordi...
Når de lange sommerdage ude i mygge/flue-land skulle brydes..., når kedsomheden alligevel blev for overvældende en faktor i trebørnsfamilien..., så var der råd for det også:
En tur i DOMUS (det lokale "Føtex")!
Hvor min storesøster og jeg, som små snyltedyr, straks klistrede os savlende fast til hylderne med div. kontorartikler. For det var jo her... af alle steder i verden... at man kunne være heldig at falde over vidunderlige skatte som f.eks. blyantsspidsere og duftende viskelædre i udformninger aldrig før set i DK! Papirclips! Brevpapir! Glansbilleder! Tuscher! Notesbøger!... og jeg ku' blive ved!

Når jeg i dag ikke kan undgå at besvime lidt af lykke over at snuble over en webshop som Present & Correct - hvorfra dette indlægs billeder er lånt - ved I nu hvorfor.




Se flere ting fra sortimentet her.